Skip to main content
  zondag, 07 oktober 2012
  28 Antwoorden
  4K Visits
  Abonneer
Beste leden.. ik rijd redelijk pittig en af en toe iets te (haha) maar nou viel mij op dat als ik bijvoorbeeld 6000 toeren aanraak en schakel, het klinkt alsof ik op slippende koppeling vertrekt. Heeft iemand enig idee hoe dit komt?? Groetjes, eric

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
5 jaar geleden
·
#61216
Nou is er dus weer nieuws hier..
Ik begin een beetje ruzie te krijgen met mijn dealer.. Tijdens de grote beurt van 30.000km heb ik gezegd dat ik vond dat mijn koppeling slipt bij het opschakelen tijdens hoge toeren.. (dus bij 1e versnelling 5500rpm schakelen naar 2 plakt hij even bij 4000rpm om vervolgens verder te zakken naar.. 3500 ofzo)...
Dit was opgelost zeiden ze.

Afgelopen weekend kom ik terug van een weekendje belgie bij mijn vader en wil ik inhalen op de snelweg, ik schakel terug naar 3 rond 110km/h en wil gas geven.. de toeren stijgen tot 6 en mijn acceleratie is minimaal.. na 3/4 seconden trekt hij wel door zodra de toeren bij 4500 vallen. Ik denk *** wat een plakkertje.. Vervolgens ga ik van de snelweg af.. zit ik in zijn 3e versnelling(toevallig weer) en geef ik plankgas vanaf 50km/h... weer heeeeeel veel toeren.. weinig acceleratie. Ik ga vervolgens naar de garage.. een garagist rijdt een rondje in mijn auto en zegt: "of het is de koppelingsplaat die versleten is, of de drukgroep, of er zit olie tussen (vaker gebeurt) of alle 3.." hij wist het dus niet.. wordt ik twee uur later opgebeld.. jaaaa je bak is kapot.. 1200 euries om deze te laten maken.
  • Pagina :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.