Skip to main content
  woensdag, 28 december 2011
  22 Antwoorden
  2.7K Visits
  Abonneer
Goedemiddag,

Ik heb afgelopen weekend xenon met projectors in m'n aygo gebouwd, en dit werkte allemaal heel mooi een aardig, tot gisteren dan.

Bij het oprijden van de snelweg ging ineens m'n ABS en handremlampje branden.
Ik ben toen even op de vluchtstrook gestopt om snel te kijken of alle stekkers van de verlichting nog goed zaten, omdat dit het enigste is waar ik aan gewerkt heb.
Deze zaten echter allemaal goed en ben toen verder gereden.

Tijdens het rijden kwam ik erachter dat als ik mijn linker r.a.w. gebruikte, dat mijn stadslichtje en r.a.w. omstebeurt knipperden, en dat mijn snelheidsmeter uitviel.
tijdens het remmen, gaat ook mijn snelheidsmeter uit, en gaat het r.a.w. lampje in het dashboard heel flauw branden.
mijn hoogteverstelling van mijn linker koplamp gaat ook in z'n allerhoogste stand staan tijdens deze storing als ik mijn r.a.w. of rem bedien, daar blijft hij dan ook vast staan.

tijdens het rijden naar de toyota dealer kwam ik erachter dat m'n ruitenwisser heel erg langzaam beweegt en je raad het, de snelheidsmeter stopt ermee en het r.a.w. lampje
gaat heel flauw branden.

ik heb net even getankt, en toen was de storing weg, maar na 5 minuten kwam hij weer terug.

woensdag gaan ze de auto helemaal uitpluizen, maar heeft er iemand enig idee wat hier aan de hand kan zijn?
De dealer en ik dachten dat het een massa probleem is, maar ik vraag het me af, want wat heeft mijn remverlichting met m'n linker r.a.w. en hoogteverstelling te maken?

Kan het zijn dat de xenon ballasten een puls teruggestuurd hebben via de bekabeling en een boordcomputer opgeblazen hebben?

bij voorbaat dank voor hulp een meedenken/leven

Gr.
Tim
5 jaar geleden
·
#52275
Als je nu de xenon afkoppelt...

Knippert dan ook alles nog?
  • Pagina :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.