Skip to main content
  woensdag, 08 september 2010
  43 Antwoorden
  3.8K Visits
  Abonneer
Goedeavond allemaal,

Sinds een tijdje heeft onze C1 moeite met starten. Wanneer we gas bij geven tijdens het omdraaien van de sleutel start de auto 9 van de 10 keer. Maar geven we geen gas bij dan heeft de auto wel eens de neiging om niet meteen aan te slaan. Meestal schakel ik de wagen dan uit en haal ik de sleutel even uit het contact. Wanneer ik dan nogmaals probeer de auto starten te starten, lukt het wel.

Heeft iemand hier ook ervaring mee gehad? Of weet iemand waar dit eventueel misschien aan kan liggen? Heeft dit misschien met de startmotor te maken oid?

Ik hoor het graag van jullie. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Mvg,
Nemesis
5 jaar geleden
·
#37000
[quote author=Murcielaygo link=topic=6541.msg141819#msg141819 date=1285007074]
[quote author=gerben1986 link=topic=6541.msg141815#msg141815 date=1285006411]Heeft de startmotor op de één of andere manier nog communicatie met de motor?

Volgens mij niet. Het is voor zover ik weet een puur electromechanisch
systeem. Daarom kun je ook met lopende motor vaak nog starten.
Is alleen niet goed voor de krans en het kroonwiel.

Ja, dan ligt het probleem mijn inziens niet in de startmotor, maar in de aansturing van de ECU/brandstofpomp.
Na het starten ruikt het (bij mij althans) niet naar benzine, dus ik ga er niet vanuit dat de motor niet start omdat hij verzopen is.
  • Pagina :
  • 1
  • 2
  • 3
There are no replies made for this post yet.