Skip to main content
  woensdag, 04 november 2009
  8 Antwoorden
  1K Visits
  Abonneer
En daar was ie dan na heel lang wachten: mijn mooie nieuwe C1!

Een ontzettende verbetering ten opzichte van mijn vorige auto van 24 jaar oud, die welliswaar nooit problemen heeft opgeleverd in de twee jaar dat deze in mijn bezit was, maar met de komst van een nieuwe bug dacht ik er toch meer van op aan te kunnen gaan dat deze me zeker niet snel in de steek zou laten... Helaas!!!

De eerste week (15 oktober 2009) heb ik totaal geen problemen ervaren; de auto rijdt voor zijn niveau gewoon goed en er is dan ook niks op aan te merken. Echter kreeg ik in de tweede week dat ik mijn auto in bezit had opeens startproblemen en duurde het dik 3 minuten alvorens de auto echt doorstartte en ik kon wegrijden, dit ondanks het feit dat ik absoluut geen gas geef bij het starten en wacht tot het moment dat de meeste lampjes uitzijn, maar de auto wilde gewoonweg niet starten. Dit probleem heeft zich vier of vijf keer achter elkaar voorgedaan, verspreid over twee dagen en zelfs nadat ik dik twee uur achter elkaar had gereden en hem bij thuiskomst kort daarop weer eens opnieuw heb proberen te starten. Naar aanleiding van dit onacceptabele probleem heb ik gelijk contact opgenomen met de garage alwaar ze echter beweren totaal geen probleem te kunnen traceren. Ook gaven ze aan de auto een aantal keren te hebben gestart en dat hij zonder moeite in een keer startte. Het vreemde is dat ik, nadat ik de auto weer ben gaan ophalen, daarna totaal geen problemen meer heb ervaren! Tot vandaag (een week later)... Tijdens het rijden verloor de auto opeens zijn vermogen en ook al gaf ik gas bij, de auto kwam nauwelijks vooruit (en nee, ik had 'm niet in zijn vrij staan!). Het baart me wel een beetje zorgen, vooral gezien het feit dat mijn complete oldtimer van voorheen nauwelijks problemen heeft opgeleverd en mijn gloednieuwe auto nu al mijn vertrouwen heeft geschaad!! Ik wil niet gelijk weer contact op nemen met de garage, daar ik nog even wil wachten of het zich op korte termijn weer zal voordoen of dat dit naast het niet starten een eenmalig probleem is geweest...

Desalniettemin ben ik toch benieuwd of er nog meer mensen zijn die dit hebben ervaren en hoe zij dit hebben opgelost.
Ik zie jullie reacties graag tegemoet!
5 jaar geleden
·
#26971
ai dat is vervelend, als ik jou was zou ik toch even terug gaan naar de dealer, misschien dat ze nu wel wat kunnen uitlezen?
  • Pagina :
  • 1
There are no replies made for this post yet.